• NL
  • EN

Management trainees & programma

Management trainees
Voor jonge academici die zich onderscheiden door intelligentie, persoonlijkheid en ondernemersgeest zijn er bij Grolsch mogelijkheden. Via een actief Management Development programma van ongeveer 3 jaar worden jonge academici voorbereid op toekomstige management functies binnen Grolsch. De basis van dit programma zijn de taken en verantwoordelijkheden in (een) concrete functie(s).


Programma
De eerste weken van het Management Development programma staan in het teken van het leren kennen van ons bedrijf. Op deze wijze maak je kennis met alle facetten van onze brouwerij, onze producten en onze bedrijfscultuur.

Na het introductieprogramma wordt een start gemaakt met 'training on the job'. Je start als managementtrainee in een functie met eigen verantwoordelijkheden. Hierbij valt te denken aan een Account Management functie bij Horeca, Demand Planner binnen Retail, Engineer binnen Operations of bijvoorbeeld als Financieel Business Analyst. Direct vanaf de eerste dag krijg je je eigen verantwoordelijkheden waarbij je direct leidinggevende als coach fungeert.

De loopbaan verloopt niet volgens een vast stramien, maar wordt op maat gesneden. In overleg met jou bepalen we welke volgende stap nieuwe uitdagingen biedt en wat de mogelijkheden daartoe zijn binnen Grolsch. Regelmatig vinden er evaluatiegesprekken plaats met de coach en HR. Daarnaast besteden wij uiteraard aandacht aan ontwikkeling. In het tweede jaar staat er een (junior) management opleiding op het programma die wordt verzorgd door een gerenommeerd opleidingsinstituut. Voor het overige is de ontwikkeling afhankelijk van de aard van de functie, de waarschijnlijke vervolgstap en de daaruit afgeleide benodigde competenties of kennis. Je speelt zelf een actieve rol bij je verdere ontplooiing. Na een succesvolle ontwikkeling in het kader van het Management Development programma wordt er beoordeeld of je het aan kunt om de stap naar hoger managementniveau te maken.

Wie we zoeken?
Wij zoeken naar topstudenten van alle universiteiten die op korte termijn afstuderen of die hun academische opleiding recent voltooid hebben. In de opleiding ligt een duidelijk accent op marketing en bedrijfseconomische vakken voor onze commerciĆ«le organisatie, dan wel is een duidelijke technische of technologische basis gelegd voor onze productie/logistieke organisatie. Een studie of stage in het buitenland, bestuursfunctie of bijbanen die blijk geven van leidinggevende kwaliteiten, zijn aspecten die jou onderscheiden van de gemiddelde student.

Grolsch is een aantrekkelijke werkgever met veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Wij zoeken enthousiaste mensen die graag verantwoordelijkheid dragen en willen investeren in hun eigen ontwikkeling. Je bent gefocust op continue verbeteren en je bent op je best in een veranderende omgeving. Communicatieve vaardigheden en het vermogen om te werken in teamverband zijn vanzelfsprekend.

 

Solliciteer nu

  • Side Image