Welkom op de corporate website van Grolsch

Grolsch is een onderneming met een rijke traditie. De bierbrouwerij heeft een historie die teruggaat tot 1615. Grolsch vindt haar oorsprong in het oosten van Nederland, beginnend in Groenlo en is tegenwoordig gevestigd in Enschede. Nederland is de thuismarkt van Grolsch, hier ligt dan ook het zwaartepunt van de commerciële activiteiten.


Grolsch brouwt uitsluitend bier en richt zich op het premium segment van de markt. Het sterke merk Grolsch staat daarbij centraal. De kracht van het merk vindt zijn oorsprong in 'Vakmanschap is Meesterschap' en in de unieke beugelfles. Het innovatief en creatief vermogen van Grolsch is aanzienlijk. Dit is, zeker in ontwikkelde biermarkten, van groot belang om in te kunnen spelen op de veranderende behoeften van de markt. De Grolsch organisatie is professioneel, krachtig en flexibel. Naast het commerciële succes kenmerkt Grolsch zich door goede financiële resultaten, door het feit dat zij een gerespecteerd en aantrekkelijk werkgever is en door een grote maatschappelijke betrokkenheid. Grolsch is een dochteronderneming van Asahi.

(UA-79664066-1)

Laatste Nieuws

Overname Koninklijke Grolsch door Asahi Group Holdings definitief

Asahi Group Holdings per 11 oktober de nieuwe moedermaatschappij van de merken Grolsch, Peroni en Meantime.

 

Grolsch gaat voor 'circulair' en hergebruikt 99,8% van al haar afval 
Nieuw duurzaamheidsverslag 'Duurzaam Verduurzamen' online beschikbaar

 

Stichting Pak An trapt af met eerste drie honoreringen!

Met de Stichting Pak An ondersteunen Grolsch en Zwarte Cross goede ideeën in de Achterhoek met advies, coaching, promotie en geld. De eerste drie honoreringen zijn gepresenteerd.

Lees meer

Video