• NL
  • EN

Welkom op de corporate website van Grolsch

Grolsch is een onderneming met een rijke traditie. De bierbrouwerij heeft een historie die teruggaat tot 1615. Grolsch vindt haar oorsprong in het oosten van Nederland, beginnend in Groenlo en is tegenwoordig gevestigd in Enschede. Nederland is de thuismarkt van Grolsch, hier ligt dan ook het zwaartepunt van de commerciële activiteiten.


Grolsch brouwt uitsluitend bier en richt zich op het premium segment van de markt. Het sterke merk Grolsch staat daarbij centraal. De kracht van het merk vindt zijn oorsprong in 'Vakmanschap is Meesterschap' en in de unieke beugelfles. Het innovatief en creatief vermogen van Grolsch is aanzienlijk. Dit is, zeker in ontwikkelde biermarkten, van groot belang om in te kunnen spelen op de veranderende behoeften van de markt. De Grolsch organisatie is professioneel, krachtig en flexibel. Naast het commerciële succes kenmerkt Grolsch zich door goede financiële resultaten, door het feit dat zij een gerespecteerd en aantrekkelijk werkgever is en door een grote maatschappelijke betrokkenheid. Grolsch is een dochteronderneming van SABMiller plc.

(UA-79664066-1)

Laatste Nieuws

Kom tijdens de 5de editie van de Grolsch Brouwerijdagen op 26 en 27 mei gezellig samen met vrienden en familie een kijkje nemen in de Brouwerij van Grolsch. Voor meer informatie, openingstijden en programma ga naar de website van Grolsch.

 

AB InBev heeft een bindend bod ontvangen van Asahi voor overname van Peroni, Grolsch en Meantime en de aanverwante organisaties.

Zie voor volledige berichtgeving de websites van SABMiller, ABInBev en Asahi.

Lees meer

Video